Tweede Track Meeting Utrecht

Afgelopen vrijdag was het weer tijd van de tweede Trackmeeting Utrecht. Gelukkig was het weer ditmaal beter dan de vorige keer. Verschillende Trias atleten kwam weer dichtbij hun PR.

De avond werd geopend met het hordelopen. Hier kwamen Jay Beelen en Nienke Madderom in actie. Voor Jay kwam er een 15.14 op de klok te staan. Daarmee werd hij tweede van de categorie Jongens A. Vervolgens was het tijd voor Nienke, die met de eerste plaats bij de Meisjes B aan de haal ging. Ze liep 14.37 met een meewind van 1.0.

In de tussentijd was Casper Peterse aan het speerwerpen. Zijn verste worp was 39.03 meter. Een afstand die goed was voor de beste prestatie die avond voor Jongens B.

Vervolgens was het tijd voor Owen Westerhout. Hij begon zijn avond met de 100 meter. Na de race stond er een teleurstellende 11.69 op de klok.

Een uur later werden de 400 meters afgewerkt. Hier werd ook Owen verwacht, maar hij had zich met een blessure af moeten melden. Wel kwam Casper nog in actie. Met 56,76 kwam hij erg dicht bij zijn PR van 56,31.

Foto: Joyce Schoonebeek

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *