Snelle Duinloper Meeting

Zoals voorspeld werden er mooie tijden gelopen op de Duinloper Meeting in Castricum. Helaas kon niet iedereen aan de start verschijnen, maar de atleten die er waren lieten van zich spreken.

De avond begon met de twee B-jongens Timme Koster en Jens Oosterink. Voor Timme was het alweer een tijdje geleden en Jens liep mei nog een 100. Timme noteerde de snelste tijd van alle deelnemende B-junioren met 11.42. Daarmee zien we hem terug op de derde plaats van onze teamranglijst. Jens eindigde als tweede in dezelfde categorie en noteerde 11.91. Wat een dik persoonlijk record betekende (dit was voorheen 12.21).

Na een klein uur was het de beurt aan Maarten Emmaneel op de 200 meter. Hij won zijn serie met een marge van een halve seconde, maar was toch niet helemaal tevreden met de tijd van 22.13. Vervolgens was het aan Timme en Jens om wat ze eerder op de 100 meter deden eens goed over te doen op de dubbele afstand.

Ook hier was Timme weer de snelste door in 22.93 te finishen (goed voor een zesde plaats op de teamranglijst). Jens finishte in 24.28. Beide liepen een PR. Helaas was er voor geen van de races en windmeting terug te vinden.

Foto: Owen Westerhout

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *